GRILLOWANE KIEŁBASKI

 
2 kiełbaski śląskie
kawałki sera żółtego
plasterki boczku wędzonego
papryka czerwona do posypania i zioła prowansalskie.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiełbaski rozciąć wzdłuż,nadziać do wewnątrz żółtym serem i boczkiem.Posypać papryką czerwoną i ziołami prowansalskimi.Grillować  na złoty kolor(ja grillowałam na elektrycznym grillu i niestety nie ma tak cudownego smaku i efektu co grill węglowy).Smacznego
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Connecting to %s