OGÓRKI PO SZWEDZKU DO SŁOIKA

 

4 kg.ogórków
2 główki czosnku
50 dag.cebuli
50 dag.marchewki
1 szkl.octu
1 szkl.cukru
1 szkl. cukru
1 szkl. olwy
3 łyżki soli
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ogórki,cebulę i czosnek pokroić w plasterki a marchewkę zetrzeć.Zalać octem ,cukrem ,oliwą i posypać solą.Wszystko dokładnie wymieszać i zostawić na 24 godz.Pasteryzować 15 min.
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s