ROSÓŁ DO SŁOIKA

 

10 porcji korpusów kurzych
sól
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Korpusy kurze zalewamy wodą lekko nad ich powierzchnię ,solimy i gotujemy ok.4 godz na małym ogniu.Zlewamy rosół do butelek np.po kubusiu,zakręcamy i pasteryzujemy 30min.Rosół po wystygnięciu wynosimy do zimnej piwnicy.
 
Taki rosół jest pyszny,otwieramy i podgrzewamy ,dodajemy makaron i gotowe.
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s