SZPARAGI Z BUŁKĄ TARTĄ

 

 

70 dag.szparagów białych
sól
1 łyżka soku z cytryny
1 łyżka masła
1 łyżka cukru
bułka tarta
masło
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Szparagi obrać  i gotować 15 min.w osolonej wodzie z cukrem,masłem i sokiem z cytryny.Po ugotowaniu odcedzić.W rondelku rozgrzać masło ,dodać bułkę tartą,chwilkę podsmażyć.Polać szparagi bułką  tartą na talerzu.

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Connecting to %s